Nov
26
2018

Måndag och tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad måndag:

– Kaiser Håleryd (lopp 2) går helt okej, men har inte det där lilla extra. Idag har han ett lämpligt lopp och jag tycker han ska räknas tidigt.

– Majestic Wine (lopp 3) dummade sig senast på Axevalla. Segern var ju klar… Nu går han med helstängt huvudlag, vilket jag provat i träningen och det fungerade bra. Det är han själv emot.

– Global Venture (lopp 4) gjorde allt rätt i debuten och har ett lämpligt lopp idag. Man kan inte annat än att tro på honom.

– Lucky Babe (lopp 8) är jämnheten själv nu och det vore märkligt om hon inte skulle vinna lopp snart. Det vore intressant om hon kunde hålla ledningen. Jag ska göra allt jag kan för det.

– Othello Victory (lopp 9) var blek senast och det visade sig att han inte var ren i halsen. Det har läkt ut nu och han känns pigg i träningen. Jag tror på en god insats.

Jägersro tisdag:

– Silent Hill (lopp 6) är kastrerad och renoverad inför detta. Känns bara bra i träningen, så det ska bli kul att tävla med honom igen.

– Queen Neo (lopp 7) kämpar på bra och har fått en liten paus efter förra starten. Tränar helt okej och tar nog en god placering om det klaffar.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”