Nov
28
2018

Onsdag, torsdag och fredag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby onsdag:

– 5 Ivana Boko (lopp 3) var fin i debuten. Senast fastnade hon i en knäkappa och galopperade. Nu kommer hon ha annorlunda knäkappor. Jag tror på en god insats.

– 4 M.T.Mighty Winner (lopp 5) känns bara bra och har ett väldigt lämpligt lopp idag. Jag kan inte annat än att tro på honom. Han var riktigt fin i skymundan senast.

– 2 Frankie Brodde (V86-1) kändes bättre än någonsin senast. Jag valde att köra invändigt och det blev helt fel. Han var smidig och fin, så jag kände inte igen honom. Jag hoppas han håller den stilen idag, då ska det bli kul. Det blir barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 12 Cheerful Rivner (V86-3) vann efter grovjobb senast och det är ett tufft sto. Allt ser bra ut, men det är rätt så bra hästar med och vi lär få ett tungt lopp igen. Hon räknas ändå alltid i sin klass. Det blir barfota fram, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 7 Magic Happens (V86-5) var riktigt positiv senast och gick bra in i mål. Allting har känts bra efteråt, så håller han den stilen gör han ett bra lopp. Det blir jänkarvagn istället för vanlig vagn. Annars barfota fram och norskt huvudlag som senast.

– 1 Ilona Håleryd (V86-7) var seg senast, men hon är klart bäst på innerspår. Vi har kollat henne och hittade inga fel. Idag fick hon bra läge och hon får smyga med till en god placering. Det blir barfota fram, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 10 Julia af Solnäs (V86-7) har gått i dödens två gånger och lessnat. Känns bra i träningen annars, men det är lite svårbedömt då det var ett tag sedan hon gick ett bra lopp. Tränar bra i alla fall. Det blir skor runt om, norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 11 Stonewashd Diamant (V86-7) går strålande varje gång och har gjort fem kanonlopp på raken. Hade det varit medeldistans hade det varit toppchans, men nu blir det svårt. Jag tycker ändå man ska räkna med henne. Det blir barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

Axevalla torsdag:

– 12 Tiger Face (lopp 5) gick bra efter galopp senast. Han fjantade sig lite från start. Känns som han ska i träningen. Många att runda, men jag tror det är en bra häst.

– 7 Lady Luck (lopp 6) tränar helt okej och det är upp till bevis i lopp. Träningen är som den ska och vi hoppas få lite kontinuitet i tävlandet nu.

Kalmar fredag:

– 4 Leica Håleryd (lopp 7) var förbättrat på Åby. Han fick ett fint lopp och sköt till bra. Jag tror han är lite på gång.

 

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”