Nov
30
2018

Helgens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro lördag:

– 7 Tour Knight (lopp 1) var inte riktigt fräsch senast och har blivit renoverad. Känns bara bra nu, så jag tror hon kommer gå bra.

– 10 Global Tenderness (lopp 1) var riktigt fin senast. Satt fast med krafter kvar och hon verkar vara i väldigt bra form. Synd på bakspåret då hon blivit så startsnabb. Allt tyder på att hon har toppform i alla fall.

– 11 Dancingqueendiablo (lopp 4) känns under utveckling. Allt ser bra ut med henne, så jag tror hon kommer gå bra. 

– 2 That’s Art (V75-1) känns bara bra. Voltstart är ett litet orosmoment då han gått många raka lopp med autostart. Han visade ju form senast i alla fall och det har jag med mig i bakhuvudet – galopperade ju bort en klar seger. Det blir fortsatt helstängt huvudlag, men vanlig vagn istället jänkarvagn.

– 10 Eldorado Mearas (V75-2) känns också fin och går fina lopp hela tiden. Vinner sällan, men allt är bra och det blir murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt jänkarvagn som senast.

– 10 Star Coshashorta (V75-5) känns också bra. Han klappade igenom senast i Örebro, men det visade sig att han inte var frisk i halsen. Den är helt ren nu och han känns fin i träningen – jag tror på en god insats. Det blir helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 1 Isor Håleryd (V75-6) känns också bra. Senast var han blek tycker jag, men vi har inte hittat några fel och han har fått träna på. Vi startar och ser vad som händer och skotvånget är en fördel för honom. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 3 Sobel Conway (V75-6) ser fin ut för dagen och mår bra. Han har visat fin form och jag tror Johan kommer ladda mot ledningen med honom. Det blir fortsatt öppet huvudlag med murphybländare på insidan och jänkarvagn som senast.

– 2 Poet Broline (V75-7) ser bra ut i träningen, men han kommer nog inte förbi hästen invändigt. Han tränar fin i alla fall och det ska bli kul att tävla med honom igen. Det blir fortsatt öppet huvudlag med murphy och rulle samt jänkarvagn som tidigare.

Mantorp söndag:

– 8 Blanche (GS75-1) känns bra, men läget gör att jag får ligga lågt. Det är lätt att komma snett på det härifrån, men hästen känns bra i träningen i alla fall. Det blir norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 1 Pastor Power (GS75-2) har haft en massa problem med halsen framför allt. Nu ser allting bra ut och han är stark i träningen. Det är en bra häst och jag hoppas att vi får igång honom nu. Det blir som senast samt vanlig vagn. Huvudlag har jag inte bestämt än – antingen murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan eller öppet huvudlag. Jag bestämmer mig efter värmningen.

– 8 Com Tuff (GS75-6) går bra tycker jag. Han fick ett svårt läge, men ser fin ut i träningen och utvecklas sakta men säkert. Det blir helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 10 Galvani Boko (GS75-7) hade lite krafter kvar senast och hävdar sig bra i klassen. Jag tror han vinner lopp när som helst igen. Vi fortsätter med norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”