Dec
4
2018

Tisdag och onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro tisdag:

– 5 Kaiser Håleryd (V4-3) kämpade bra senast och han gjorde det bra. Han behöver ett smyglopp för att räcka och vi lägger upp det likadant och hoppas på flyt.

– 3 Borups Regent (V4-4) var lite blek senast tycker jag. Kortlopp borde passa bra och han har även blivit rätt startsnabb. Tror det är plus med sprinterdistans.

– 1 Tahays Blue Amber (lopp 6) har fått stryk två gånger med nos nu och sammanlagt har det varit två centimeter. Hon har verkligen gjort det bra, men är lite missgynnad av skor.

– 1 Barry B. (lopp 8) fick en spark i hagen och är osäkert startande. Bra läge har han och fin form, så jag hoppas det blir start. Kortlopp borde passa bra då han kan vara lite hetsig.

Åby onsdag:

– 5 Lexus Håleryd (lopp 1) blev lite generad på Jägersro och galopperade i första sväng. Helt okej annars. Det är lite trög häst, men känns som han ska i träningen.

– 2 Ofelia O.E. (V86-1) gick bra i Kalmar och fick stryk av en smygkörd. Hon borde vara förbättrad med loppet i kroppen och borde vinna när som helst. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 10 M.T.Nordic Spirit (V86-5) känns bara bra i träningen. Han var blek senast, men känns laddad och fin efteråt. Det krävs att han får smyglopp, så vi smyger med och hoppas på lite flyt. Det blir murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt vanlig vagn som senast.

– 1 Happy Steel (V86-7) har verkligen toppform och gick mycket bra på Bjerke. Tyvärr har vi spår ett och hon blir över från start – då ska det till mycket tur. Formen verkar i alla fall sitta där och det blir fortsatt norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”