Dec
7
2018

Fredag, lördag och måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Kalmar fredag:

– 1 Joy Lane (lopp 2) tränar stabilt och kommer sakta men säkert tycker jag. På pappret har hon ett lämpligt lopp idag. Det vore intressant om hon kunde hålla ledningen.

– 2 M.T.Mighty Winner (V64-5) går fint varje gång och det återstår att se hur han klarar skorna. Jag tror han är lite missgynnad och just den här hästen går klart friare barfota. Han har förhoppningsvis blivit starkare och han har fin form. Det blir murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt jänkarvagn som senast.

Vincennes lördag:

– 14 Springover (lopp 4) hade slem i halsen i senaste starten, därav den svaga prestationen. Nu har det läkt ut, men är inte riktigt fullt jobbad. Han har dock ett lämpligt lopp så vi valde att starta. Så det är lite svårbedömt. Han får smyga med och försöka ta en god placering.

– 11 Generaal Bianco (lopp 6) har varit kvar där nere och allt ser bra ut med honom. Det blir intressant att se hur han är i långlopp. Jag tror det ska gå bra.

Halmstad måndag:

– 12 Zoele Bi (lopp 2) känns fin, men spår tolv över kort distans är alltid svårt.

– 5 Darah Bibo (lopp 5) var bra i debuten, men fick lite reaktion av det loppet och har vilat. Känns bra nu igen och jag tycker det är en bra häst för klassen. En härlig typ. Förväntar mig en bra insats.

– 2 Oriental Pearl (lopp 7) vann lätt i debuten, men det var ett billigt lopp. Känns bra efteråt och nu lär hon få jobba hårdare såklart. Det blir intressant att se hur hon har gått framåt.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”