Dec
12
2018

Onsdag och torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro onsdag:

– 5 Love Håleryd (lopp 1) är inte att lita på och har hoppat lite omotiverat. Vi ändrar lite smådetaljer i utrustningen och provar igen. Han tränar bra, men det har inte klickat rätt i lopp.

– 6 Tour Knight (lopp 4) gick bra senast och jag var nöjd med henne. Jag tror hon kan vara långt framme i ett sånt här lopp.

– 4 Lexus Håleryd (lopp 5) spurtade bra senast efter fin löpning. Tanken är att köra snällt med honom för han behöver byggas upp. Han är lite vek i inställningen, så vi siktar på en god placering med försiktigt lopp.

– 1 Roller Coster Ås (V86-3) har gjort två positiva lopp och känns bra inför detta. Jag hoppas vi kan komma till ledningen och plan A är att köra där. Han verkar bita ifrån sig bra i den positionen och ska göra ett försök. Det blir helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 8 Galvani Boko (V86-7) ska gå i vanlig vagn nu när det är voltstart. Vi kom risigt på det senast och det är första gången med volt för mig nu, så det har jag ingen koll på hur han hanterar. Han vinner inte på beställning, men allt känns bra i träningen i alla fall. Vi fortsätter med norskt huvudlag som senast.

Åby torsdag:

– 2 Chilli Lane (V64-2) har varit positiv två gånger nu tycker jag. Allt ser bra ut med henne och nu blir det rycktussar för första gången. Det blir fortsatt helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 3 Arsenal (V64-4) känns fin efter lite vila. Jag var nöjd med honom i ett banjobb för tio dagar sedan och det ska bli intressant att tävla med honom igen. Han har alltid lite chans i sin klass och det blir norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 9 Carlos Ken (V64-5) är en fin treåring. Han är grov i aktionen, så ibland har han lite problem att reda ut det. Inte helt att lita på, men det är bra tåga i honom. Jag hoppas han reder ut aktionen för då biter det bra för honom. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 3 Darling Harbour (V64-6) klarar inte voltstart längre. Hon är lite stressad bakom bilen också, men brukar i alla fall gå iväg. Känns bara bra i träningen och det gäller att köra felfritt – då har hon bra chans i ett sånt här lopp. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 5 Lucky Babe (V64-6) var lite blek senast, även om hon var med i en tuff öppning. Hon blev lite tröttare än väntat och jag trodde hon skulle hålla längre. Vi går tillbaka till norskt huvudlag nu då hon låg på lite senast – senast var det helstängt huvudlag. Hon har gått flera bra lopp för oss, men aldrig vunnit. Det blir fortsatt jänkarvagn.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”