Dec
19
2011

Lite blandat från stallet

Det var en fin dag på Åby i lördags, både vad gällde resultat och väder. Äntligen en travdag utan regn och blåst.

Vi hade fyra hästar till start och alla gjorde bra lopp. En seger blev det till Stall Speediablo AB och Taipan Diablo(lillebror till Giant Diablo). Det blev nytt banrekord för treåringar över lång distans. Pure Vacation comebackade och travade mycket bra men behövde lopp i kroppen, fick sista pengarna. Nu siktar vi på V75 i Halmstad nyårsafton. V75 i nästa start blir det även för Jasmine Broline men det blir Solvalla på annandagenoch final i Brons. Gick med skor bak den här gången och var godkänd som fyra. Till slut var det Rosie La Marc som avslutade treårssäsongen med ett tredje pris trots ett tufft lopp med tredje spår i 1200 m. Nu tränar vi i vinter med sikte på Danska Sto-derbyt, men först blir det några välförtjänta semesterveckor.

Stallet tog seger nr 107 och med den också ett nytt rekord vad gäller stallsegrar.

Men allt är ju inte bara positivt. Tyvärr drabbades Fuxa Håleryd av en fraktur i kotbenet under fredagens träning. Hon blev akut halt och vid röntgen kunde man upptäcka en spricka i kotbenet. Opereras idag på djursjukhuset och man skall skruva ihop sprickan. Det är god prognos och vi väntar på vet. Johanssons utlåtande ,när operationen är klar.

Lämnat stallet har Afrodite Diablo gjort.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”