jan
12
2019

Startkommentarer Jägersro lördag och Vincennes söndag

Peter uttalar sig om dagens starthästar. Intervjun är gjord i samarbete med Spelvärde.se

Jägersro lördag

2 Call it magic (lopp 3) är en häst man får smyga lite med. Hon gick okej i lärlingsloppet senast och vi får försöka med till en god placering.

6 Borups Syren (lopp 3) kräver även hon smyglopp. Hon får försöka komma iväg så bra som möjligt och smyga med till en god placering.

13 Blanche (lopp 3) har nyttig form, men svåra förutsättningar. Jag får försöka ge henne vettiga ryggar. Det blir svårt att runda fältet och jag tycker att det är långsökt att någon av mina hästar ska vinna det här loppet.

2 B.B.S.Sugarlight (V75-3) hängde med okej senast på Mantorp. Det ska bli kul att köra honom igen. Han är inte vad han har varit, men han tycker fortfarande att det är roligt att springa. Han kan nog ta en god placering idag. Prova i ledningen? Vi får se hur han känns. Är han riktigt på hugget så varför inte. Jag vill inte låsa mig vid någon taktik.

1 Ofelia O.E. (V75-4) har riktigt fin form. Hon kändes läcker senast. Spår ett ville jag inte ha, hon kan inte hålla ledningen. Hon har toppform, det måste jag säga. Öppet huvudlag, vanlig vagn – inga ändringar.

10 Darling Harbour (V75-4) har varit stabil på sistone. Hon mår bra för dagen. Likt Ofelia så har hon potential att segerstrida här. Öppet huvudlag, vanlig vagn – inga ändringar.

10 Frankie Brodde (V75-6) har nyttig form. Jag var nöjd med honom senast på Mantorp. Man får köra lite försiktigt med honom. Spara man speeden så tackar han och bra in i mål. Bike, helstängt – inga ändringar.

9 M.T.Mighty Winner (V75-7) är riktigt fin i ordning. Det var en resolut avslutning senast och jag vill påstå att han har toppform. Han har blivit starkare i kroppen och reder ut att springa med skor numera. Det här är min lilla varning idag. Can’t see back i kombination med murphy samt jänkarvagn – inga ändringar.

12 Eldorado Mearas (V75-7) gör det bra. Man får köra snällt med honom, då avslutar han bra. Han är nyttig. Can’t see back i kombination med murphy samt jänkarvagn – inga ändringar.

Vincennes söndag

9 Carabinieri (lopp 8) ska bli intressant att se i monté. Vi har provat i träningen och det har fungerat bra. Det var faktiskt Franck Nivard som hade en bra känsla och var sugen att testa hästen i monté. Det ska bli intressant.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”