Dec
20
2011

Halmstad/Jägersro tisdag

Vinterns första snöfall idag, typiskt när vi kör lunchtrav. Det blir en massa extrajobb för Håkan B och Jörgen som får fixa med banan.

Vi har fyra hästar till start på lunchen; Lopp 1, nr 3 Fighter Gull, lärlingsfinalen och Jocke sköter tömföringen. Var duktig i comebacken, idag möter han en tuff motståndare från Puros stall. Platschans. Lopp 2, nr 2 Elit Håleryd, jättefin treåring som vi tror har mycket utveckling i sig. Borde ha chans vid felfritt lopp. Lopp 4, nr 12 Mermaids Legacy, var vi nöjda med i V75-starten. Lättare motstånd idag men tråkigt utgångsläge och många att runda. Klarar distansen, plats i första hand. Lopp 5, nr 3 Enter, har haft en liten paus och blivit uppfräschad. Spänd i loppen och först och främst vill vi se honom felfri, outsider. Vi kvalar tvåårige Vincero Silvio.

Jägersro ikväll där startar i Lopp 1, nr 9 Önas Grym, behöver säkert något lopp i kroppen innan han är på topp. Är nöjda med pengaplacering. Lopp 4, nr 12 Hell of a Kemp, har varit ifrån ett tag pga lite småskavanker. Det blir ett lugnt upplägg från det här tråkiga utgångsläget.

Vi fick glädjande rapporter från vet ”Bengan”, Fuxa’s operation hade gått bra och hon var pigg efteråt. Går till Håkan under konvalescenttiden.

20111220-102841.jpg

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”