jan
23
2019

Startkommentarer

Peter uttalar sig om kommande starthästar.

Onsdag Åby

9 Tahays Blue Amber (V86-3) var ju lite seg senast. Hon var inte riktigt på hugget. Inga fel funna och i träningen är allt normalt. Hon är gynnad av 2600 meter och jag tror att hon tar några på styrka. Det var länge sedan hon vann och det är inte realistiskt att hon gör det ikväll heller. Inga ändringar.

 

Torsdag Vincennes

– 5 Springover (lopp 1) känns fin i träningen. Han har haft lite svårt att hävda sig på Vincennes. Han får smyga med och ta en god placering.

 

Lördag Kalmar

3 Majestic Wine (V75-2) är lite opålitlig. Han har gått med helstängt på sistone och skött sig tre gånger i rad nu. Två senaste har han även varit utrustad med jordbländare. Jag tror på en god insats. Han är inte helt pålitlig, men felfri tillhör han A-hästarna. Helstängt, jordbländare och vanlig vagn igen.

11 Blanche (V75-4) smyger med och tar en god placering. Långsökt att hon ska vinna. Norskt huvudlag, vanlig vagn – inga ändringar.

5 Kaiser Håleryd (V75-5) har lyft sig fint under vintern. Han har bara gått bra lopp. Allting ser bra ut med honom i träningen och jag tror på en god insats. Helstängt, bike – inga ändringar.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”