feb
11
2019

Startkommentarer tisdag-torsdag

Peter Untersteiner uttalar sig om kommande starthästar. Intervjun är som alltid gjord i samarbete med Spelvärde.se

 

Jägerso tisdag

3 Velegance (V64-3) tränar fint så det ska bli intressant att tävla med henne. Jag har sett att hon mest bara hängt med i loppen tidigare. Hon är svårbedömd så klart, men jag är nöjd med träningen. Hon har gått 22/2100 i banjobb. Vi kör med norskt huvudlag och jänkarvagn.

6 Borups Syren (V64-3) hänger med och kämpar väl. Hon gör vad hon kan, men har inte det där lilla extra. Vi får ge henne ett smyglopp så kan hon ta en god placering. Vanlig vagn och helstängt igen.

11 Call It Magic (V64-3) gick helt okej senast på Åby som trea. Utgångsläget gör att det blir svårt att vinna. En slant är realistiskt. Vanlig vagn och murphybländare i kombination med can’t see back precis som senast.

 

Halmstad onsdag

3 Danz Of Hope (V4-2) kämpar på och gör vad hon kan utan att ha det där lilla extra. Vi siktar på ett smyglopp och en god placering. Inga ändringar.

3 Love Håleryd (V4-4) gick bra senast. Han tar loppen bra och utvecklas hela tiden. Han borde vara lite gynnad av distansen. Han känns bara bra så jag tror på en god insats. Inga ändringar.

 

Åby torsdag

1 Magic Heart (lopp 1) är trög av sig och har tagit väldigt tid på sig för att komma till start. Hon är mycket tränad och får börja starta så får vi se om hon tänder till och tar fram det där lilla sista. Hon känns bra i träningen, men rätt trög som sagt och därför är det lite svårbedömt vad hon kan. Helstängt och vanlig vagn.

2 Everton (V64-3) var rätt så seg i debuten för mig senast. Han hängde mest med och jag hade förväntat mig en bättre insats. Vi ändrar från öppet huvudlag och fast bomull till norskt och urryckare. Bike igen.

3 Barry B. (V64-4) gör årsdebut. Han tränar helt okej och är väl förberedd. Han gör så gott han kan, men går inte ut och vinner på beställning. Norskt huvudlag igen och så kör vi med vanlig vagn så här i första starten.

10 Shutupandscratchme (V64-6) är i fin form. Han känns väldigt fin måste jag säga. Senast blev han tyvärr för ivrig och galopperade kort efter start. Han kändes så bra efter galoppen att han borde vinna lopp när som helst. Vanlig vagn igen och norskt huvudlag istället för helstängt.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”