feb
26
2019

Startkommentarer onsdag

Peter uttalar sig om sina starthästar – i samarbete med Spelvärde.se 

Åby onsdag

3 Magic Heart (lopp 1) gick helt okej i debuten. vekHon spurtade bra efter en invändig resa. Hon kräver nog ett snällt lopp för att komma till sin rätt. Allt ser bra ut i träningen, hon verkar ha tagit debuten på rätt vis. Inga ändringar.

4 Pelle Caramba (lopp 1) gör första starten för oss. Vi har haft honom i två månader och han tränar positivt. I loppen hittills har han ju bara galopperat, men i träningen hos oss har han skött sig och verkar ganska stark. Nu gäller det att han sköter sig i allvarens stund också. Jag är i alla fall nöjd med träningen. Vanlig vagn och öppet huvudlag.

3 Shutupandscratchme (lopp 2) har riktigt bra form. Han fick en dålig rygg och tvingades ut i vida spår senast och gick strålande i skymundan. Han vinner lopp precis när som helst. Inga ändringar.

2 Chilli Lane (lopp 4) tränar helt okej, men har inte det där lilla extra. Vi får tävla och se vad som händer. Lite svårbedömd. Går med helstängt och vanlig vagn.

1 Borups Syren (V86-3) gör vad hon kan. Hon är inte så startsnabb, men lär få ett smyglopp härifrån och kan hänga med till en god placering. Helstängt och vanlig vagn som senast.

5 Sobel Jasmine (V86-3) är ett fint sto som ska göra årsdebut. Hon tränar bra och kommer väl förberedd. Hon kan öppna ganska bra bakom bilen. Jag tror att hon kommer göra ett bra lopp och det blir bike och helstängt som förra starten.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”