mar
12
2019

Startkommentarer tisdag-torsdag

Peter kommenterar kommande starthästar, som vanligt i samarbete med Spelvärde.se. Helgens starthästar läggs in på fredag eftermiddag/kväll.

Axevalla tisdag

1 Magic Heart (V64-2) har haft svårt att komma till start. Hon gick okej i debuten och tog det loppet på bästa vis. Hon var väldigt spänstig och fin senast. Allt är bra i träningen så jag kan inte göra annat än att tro på henne ikväll. Skor runt om, vanlig vagn och helstängt huvudlag – inga ändringar.

 

Jägersro onsdag

7 Posh Shopping (lopp 2) är en riktigt fin häst. Hon var fin när hon kvalade som tvååring. I träningen har hon gjort allting rätt. Det ska bli kul att tävla med henne.

3 Hitthebar (lopp 4) var fin som tvååring med två raka segrar efter galoppen i tävlingsdebuten. Han är en nervig häst, det är det som är minuset. Men allt ser bra ut med honom i träningen och han kommer väl förberedd så jag tror att han kommer gå bra. Inga ändringar.

3 Call It Magic (V86-3) blev störd senast, därav galoppen. Hon känns som hon ska i träningen och den här gången blir det barfota runt om. I övrigt vanlig vagn och murphy i kombination med can’t see back som senast.

 

Åby torsdag

5 Ivana Boko (lopp 2) har tränat fint hela vintern. Hon kommer väl förberedd och tävlar hon som hon tränar så kommer hon gå riktigt bra. Hon känns riktigt fin. Barfota bak igen.

2 Absolut Gehör (V64-3) var med i en tuff öppning senast och blev trött. Hon känns normal i träningen. Kusken får köra ett smyglopp, då kan hon ta en god placering. Bike och helstängt igen. Barfota runt om nu.

10 Magic Happens (V64-3) har fått en paus och uppträning. Mina två i loppet är nog ganska jämngoda. Bike och norskt huvudlag igen. Ändringen är att det blir barfota fram.

5 Hairios F.Boko (V64-4) är lite svårbedömd för mig så klart eftersom det är första starten. Han är fin i i träningen och kommer väl förberedd så det ska bli intressant att tävla med honom. Han har gått ett par banjobb Inte snabbare än 22 i träningsvagn, men vi brukar inte köra fortare än så. Det blir skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”