apr
3
2019

Startkommentarer Åby torsdag

Peter uttalar sig om torsdagens starthästar på Åby. Intervjun är gjord i samarbete med Spelvärde.

Åby torsdag

7 Magic Heart (lopp 3) har utvecklats väldigt fint. Jag är nöjd med henne och hoppas att hon har tagit ytterligare steg framåt. Hon är faktiskt en av hästarna i stallet som utvecklats mest från lopp till lopp. Inga ändringar.

8 Flädie Grim (V64-2) tappade stilen och galopperade 100 kvar senast. Vi har inte hittat några fel så vi provar igen. Jag har inte hunnit studera motståndet så noga än, men såg att han fick spår åtta och det försvårar givetvis. Barfota, bike och norskt huvudlag igen.

4 Majestic Wine (V64-3) är en bra häst, men också opålitlig. Man vet aldrig var man har honom. Har han en bra dag så är han väldigt bra för klassen. Skor runt om och vanlig vagn igen. Sedan byter vi från helstängt till öppet huvudlag eftersom det är lång distans och jag inte vill att han ska ligga på under loppet.

3 Barry B. (lopp 10) är även han opålitlig, men faktum är att han känns riktigt fin nu i träningen så sköter han sig bara så vinner han lopp när som helst. Inga ändringar.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”