apr
12
2019

Startkommentarer Axevalla söndag

Peter uttalar sig om söndagens starthästar på Axevalla. Som alltid i samarbete med Spelvärde.se.

6 Global Wireless (GS75-4) har blivit halsopererad efter förra säsongen. Hon har tränat på flitigt och jag är nöjd med henne. Det ska bli intressant att se om hon hittat ytterligare en växel, träningen har varit positiv. Barfota runt om och vanlig vagn igen.

3 Sobel Jasmine (GS75-6) studsade från start senast så vi var aldrig med i loppet. Hon kändes fin efter galoppen så jag tror att hon håller god form. Barfotabalansen vi testade senast var inga problem så hon kommer att gå så igen. Helstängt som tidigare och till skillnad mot senast då det var voltstart så blir det jänkarvagn.

6 Star Costashorta (GS75-7) var fin i årsdebuten. Vi var nöjda med den insatsen och allt ser bra ut med honom efteråt. Jag får trycka av från start och se om vi kan komma till ledningen. Barfota, bike och can’t see back – inga ändringar. 

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”