apr
14
2019

Startkommentarer måndag-onsdag

Peter uttalar sig om de aktuella starthästarna. I vanlig ordning är intervjun gjord i samarbete med Spelvärde.

 

Halmstad måndag

2 Amusement (V5-2) skötte sig och vann senast. Det var ett billigt lopp, men hon kändes stark över linjen. Hoppas att hon klarar starten. Hon fungerade bra med helstängt senast och jag gör inga ändringar.

10 Grace Lime (V5-2) känns bra i träningen och den här gången ska vi plocka alla skorna. Jag tor att hon kommer spurta bra.

 

Jägersro tisdag

2 Sobel Conway (V64-5) ser allt bra ut med. Jag var nöjd med honom i årsdebuten. Den här gången möter han flera bra sprinters, men har är bra själv också och normalt sett är han med och gör upp om det. Barfota runt om, jänkarvagn och murphy – inga ändringar.

 

Solvalla onsdag

10 Ilona Håleryd (V86-2) har verkligen levererat positiva avslutningar i de två starter hon gjort i år. Hon har gått fina upplopp och jag hoppas att hon håller den stilen, då kan hon fälla många till slut. Barfota fram, norskt huvudlag och jänkarvagn – inga ändringar.

 

Åby onsdag

6 Darah Bibo (lopp 3) är ett fint sto som har tränat positivt. Det är årsdebut och jag tror att hon kommer gå bra direkt. Ändringen till den här gången är att hon kommer gå barfota bak.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”