apr
16
2019

Startkommentarer fredag

Peter uttalar sig om fredagens starthästar på V75 Färjestad. Som alltid är intervjun gjord i samarbete med Spelvärde.

 

Färjestad fredag

5 Majestic Wine (V75-3) var jag nöjd med på Åby senast. Han gick bra och höll sig lugn och fin med öppet huvudlag, så vi kör likadant igen. Han är lite opålitlig, men även bra för klassen. Vanlig vagn och öppet huvudlag igen. Den här gången kör vi barfota fram.

10 Hairos F.Boko (V75-3) har tagit två raka spetssegrar sedan han kom till oss. Nu ska han tävla bakifrån och jag vet inte hur det går, men han har gjort det ska ha hittills i alla fall. Vanlig vagn och norskt huvudlag igen. Den här gången kör vi barfota fram.

3 Velegance (V75-4) känns riktigt fin. Vi drogs bakåt i V75-loppet senast och det tråkigt eftersom som var så bra i ordning. Hon kan öppna bra och jag är revanschsugen. Barfota runt om och norskt huvudlag igen. Jänkarvagn nu när det inte är voltstart.

12 That’s Art (V75-5) var sliten i slutet av treåringssäsongen så han har fått mycket tid på. Han känns fin i träningen. Det är ett svårt läge med många att runda, det gäller att vi kommer bra på det. Han kommer gå med skor runt om, vanlig vagn och norskt huvudlag.

7 Heart Of Steel (V75-7) var Johan nöjd med i årsdebuten. Han gick helt okej i skymundan. Han känns bara fin efteråt så jag tror på en god insats, men vi har spår långt ut och möter väldigt tufft motstånd. Till skillnad mot i årsdebuten så blir det jänkarvagn och barfota runt om. Han har gått med murphy i kombination med can’t see back. Han har sprungit så rakt så kanske plockar vi bort allt och kör med öppet huvudlag, det har jag inte riktigt bestämt än.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”