maj
7
2019

Solvalla och Vincennes tisdag samt Solvalla onsdag.

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla tisdag:

– 1 Ilona Håleryd (V64-1) har gjort tre riktigt fina lopp i år och avslutat bra varje gång. Idag ska jag göra ett tappet försök att hålla ledningen och det vore grymt intressant att prova henne i positionen över kort distansen. Jag tror hon kan springa fort över distansen och allt ser bra ut med henne. Det blir som vanligt barfota fram, norskt huvudlag och jänkarvagn.

– 1 Roller Coaster Ås (V64-2) var riktigt fin på Åby tycker jag – det var en rejäl avslutning på open stretch. Han känns bara bra och är under fin utveckling känns det som. Jag ska vara med vad jag kan från start och det skulle vara intressant att prova honom i spets med två lopp i kroppen. Det blir barfota fram, helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 10 Sobel Jasmine (V64-5) var fin senast, men lite väl överambitiös i ledningen. Nu är det bakspår och jag ska behålla det helstängda. Det ska bli intressant att se hur hon räcker mot de bästa här. Allt ser bra ut med min häst i alla fall. Det blir barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

Vincennes tisdag:

– Staro Ivy League (lopp 5) var alldeles för pigg senast så han vräkte sig i galopp. Vi tror ändå att han har form, så jag hoppas han går felfritt idag så han får visa vad han kan.

Solvalla onsdag:

– 12 Cheerful Rivner (V86-8) gick strålande senast och det var rejält in i mål. Men hon kommer ofta taskigt på det eftersom hon är trög och nu fick hon tolfte spår också. Men jag vill ha sagt att hon har fin form och jag hoppas det klaffar på vägen den här gången. Det blir vanlig vagn istället för jänkarvag, men i övrigt barfota fram och norskt huvudlag som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”