maj
9
2019

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– 3 Dreamgirl Hall (lopp 1) är ett fint sto vi har fått från Amerika. Hon kvalade bara där och klarade inte unghästupplägget där. Vi har haft henne ett par månader och hon har tränat riktigt fint, så det ska bli intressant att tävla med henne.

– 1 Global Voyager (lopp 3) är halsopererad efter förra starten – därav det långa uppehållet. Han tränar klart godkänt, men jag tror han behöver loppet och han fick ett bra smygläge.

– 9 Ottens Flamma (V64-4) tränar strålande för dagen måste jag säga – det är lite plus i kanten. Väldigt väl förberedd. Det blir barfota fram, norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 7 M.T.Mighty Winner (V64-5) hamnade utanpå ledaren senast i stentufft gäng och blev trött av förklarliga skäl. Han känns bara bra i träningen och möter nog lite enklare hästar den här gången. Det blir vanlig vagn istället för jänkarvagn eftersom det är voltstart. Fortsatt barfota runt om och öppet huvudlag med can’t see back på insidan och murphybländare på utsidan.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”