maj
13
2019

Halmstad måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad måndag:

– 7 Juicy Gossip (lopp 1) är en problemhäst och därav att det tagit lång tid till debuten. Nu har hon tränat okej, men det blir ett försiktigt upplägg.

– 9 Express Lime (lopp 1) är en trevlig treåring som kvalade på bra sätt. Känns fin och det ska bli intressant att tävla. Jag hoppas och tror han kan runt 17.

– 6 Don’t Be Shy (V64-3) var jag nöjd med i årsdebuten och idag ska vi plocka skorna samt köra med jänkarvagn, så får vi se vad som händer. Det är alltid intressant när man gör något sånt här nytt. Det blir öppet huvudlag som senast.

– 12 Zeeland Kronos (V64-3) gick bra i skymundan i uttagningsloppet senast. Jag valde nog fel väg, annars hade vi gått till final. Läget gör att det ser jobbigt ut här, men vi kör med barfota runt om och norskt huvudlag som senast. Jänkarvagn istället för vanlig vagn.

– 6 Posh Shopping (V64-5) var inte som bäst när hon vann debuten. Hon har blivit renoverad efteråt och känns bra i träningen. Det är lite svårbedömt, men jag hoppas på en god insats. Det blir skor runt om, öppet huvudlag med murphybländare på insidan och vanlig vagn som senast.

– 6 That’s Art (V64-6) gick okej på Färjestad senast och känns som han ska efteråt. Jag hoppas på en semi final-plats med honom. Vi fortsätter med skor runt om, öppet med can’t see back på utsidan och vanlig vagn som senast.

– 7 Adde S.H. (V64-6) gick bra i uttagningsloppet senast, men räckte inte riktigt till mot de bästa. Allt ser bra ut med honom och idag köra vi med helstängt huvudlag istället för norskt huvudlag. Det blir barfota runt om och vanlig vagn som senast.

– 8 Global Woodstock (V64-6) är på gång tycker jag. Idag ska vi plocka av framskorna, men han hamnar i kön härifrån. Helstängt huvudlag istället för halvstängt blir det också. Men i övrigt blir det vanlig vagn som senast.

– 9 Carlos Ken (V64-6) är en fin häst som vi haft en del problem med här. Nu har han tränat klart godkänt, men det här loppet kommer lite tidigt, så tanken är att köra ett försiktigt lopp och ta en semifinal-plats. Det blir skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 2 M.T.Nordic Spirit (lopp 10) blev ju väldigt taggad senast. Det var en omstart bakom bilen och sedan slog han i vagnen. Nu går han barfota och vanlig vagn och kommer säkert gå ett bra lopp.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”