maj
16
2019

Torsdag, fredag och söndagens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– 2 Almond Paste (lopp 3) har gått helt okej. Hon är väldigt krånglig i voltstart och egentligen ska hon gå autostart. Men eftersom det var så lite anmält hit så provar vi. Klarar hon starten kan hon ta en god placering i det här gänget.

– 4 Amusment (lopp 3) är förkyld och får stanna hemma.

– 1 Europhile Am (V64-1) snubblade på Jägersro – därav galoppen. Hon har inte fått till det i år, men känns fin. Jag hoppas att hon ska komma igång på allvar nu och vi fortsätter med barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn. Det är ett par hingstar som hon inte slår här, men hon känns fin som sagt.

– 9 Shutupandscratchme (V64-3) fick gå först i tredjespår varvet kvar senast och det mäktade han inte med. Idag ska bi plocka av alla skorna och lägga på en jänkarvagn, så nu drar vi lite växlar. Jag tror han vinner lopp när som helst och det blir fortsatt norskt huvudlag.

– 5 Very Many Legs (V64-4) gick bra i skymundan senast. Jag tror hon vinner när som helst och det blir barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 10 Com Tuff (V64-5) var lite seg på Jägersro tycker jag. Jag hade förväntat att han skulle gå mer rejält in mot mål. Kort distans är en lite nackdel, men i brist på andra lopp så blev det detta. Det blir i alla fall barfota runt om nu istället för skor runt om. I övrigt blir det helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

Kalmar fredag:

– 3 Undigious Diamant (lopp 1) är en väldigt stor häst som haft svårt att hålla ihop travet i Tyskland. Tränar klart godkänt och det ska bli intressant att börja tävla.

– 8 Mily (lopp 3) har vi haft svårt att få igång. Tränar okej, men inte ”wow. Jag vill prova i ett lopp nu för att se vad som händer.

– 8 Run Brodde Run (lopp 6) är en fin häst som blev opererad i framknäna efter förra säsongen. Nu är han väl förberedd för en comeback.

Vaggeryd söndag:

– 1 Amazing Sensation (lopp 2) var fin när hon vann i Halmstad. Har blivit lite renoverad efteråt då det var småskavanker, men känns fin i träningen nu och har ett lämpligt lopp.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”