Dec
27
2011

Jägersro idag

Stallet har två hästar till start ikväll sedan vi tvingats stryka Sonar Brodde då han har feber. Tyvärr kan det bli så, men det brukar gå över snabbt. I Lopp 7, nr 7 Storm Forever,var duktig senast, fick visserligen ett bra lopp men avgjorde ändå lätt till slut. Idag har han spår lite långt ut på vingen, men tycker ändå att han skall streckas. En av många i ett öppet lopp. I lopp 9, nr 2 Real Showman, var mycket bra senast och gjorde även en kanonprestation efter galopp dessförinnan. Idag är han lite uppanmäld och möter ett par riktigt bra hästar. Plats.

Lite ändringar i boxarna: Tre nya hästar från Danmark; See You Ice sto 2 år e Love You, Song Line sto 2 år e. Bartali OK, Toxy Halbak hingst 1 år e Defi D’Aunou. Kul att vi får förtroendet att träna de här intressanta hästarna. På utlistan Giddes Dream, till Malin Lövgren och Judge Broline, långtidsskadad och blir amatörtränad. Bland personalen är Jenny Modigh tjänstledig tom 31/3-12.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”