Dec
29
2011

Åby idag

Nu börjar året lida mot sitt slut och snart skall vi summera vårt bästa år hittills. Först skall vi dock avverka kvällens tävlingar på Åby och V75 nyårsafton i Halmstad.

Lopp 3, nr 7 Louis Le Grand, verkar ha formen på topp men denna gången är det voltstart vilket han inte är van vid. Det blir först och främst att försöka köra felfritt. Klarar han det, är han stark och borde isåfall vara med i striden även om det finns ett par bra hästar med i loppet. Lopp 7, nr 1 Lipton, har fått önskeläge idag då han fungerar allra bäst på innerspår. Klarar distansen men den är inget plus. Vid felfritt lopp måste han räknas. Ständig outsider. Lopp 10, nr 7 Nice Love, är lite uppfräschad och behöver nog ett lopp i kroppen innan hon är på topp. Besitter fart och kunnande men har uppträtt osäkert därför vill vi främst se henne felfri.

 

 

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”