maj
31
2019

Helgens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Mantorp lördag:

– 7 Look Håleryd (V75-2) gick helt okej senast. Han är trög av sig, men gjorde det hyggligt och jag tror han är gynnad av ett varv längre. Han brukar gå hela vägen in i mål och det blir urryckare för första gången. Jag inbillar mig att det kommer komma utveckling i den här hästen – vi fortsätter med barfota fram, murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt vanlig vagn som senast.

Axevalla söndag:

– 10 Global Annuity (lopp 1) är en trevlig häst som är väl förberedd, så det ska bli intressant att tävla. Kan runt 17 tror jag, men det är svårt att veta hur långt det räcker.

– 7 Poet Broline (GS75-1) gick helt okej i årsdebuten från köläge. Det är risk att han hamnar i kön den här gången också och plan A är att inte trycka av honom. Med lopp i kroppen hoppas jag han är ett steg vassare. Det blir barfota runt om, öppet med murphy och rulle och jänkarvagn som senast.

– 2 Hodder (GS75-3) var positiv i comebacken efter knäoperation och höll ihop travet bra. Han känns fin i träningen, så jag hoppas och tror att han ska gå bra igen. Det blir skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 4 Lucky Babe (GS75-4) tränar klart godkänt, men har inte startat på länge. Vi får köra ett smyglopp med henne här och försöka ta en god placering. Det blir barfota runt om istället för skor runt om och jänkarvagn istället för vanlig vagn, men i övrigt blir det norskt huvudlag som senast.

– 5 Cheerful Rivner (GS75-4) är ett bra sto som gick bra in i mål senast. Nackdelen är att hon är trög ut och hon ofta får göra grovjobb. Allt känns bra i träningen och jag tror på en bra insats. Det blir barfota fram och norskt huvudlag som senast. Jänkarvagn istället för vanlig vagn.

– 2 Townshend Broline (GS75-5) räckte inte i Kungapokalen senast, men allt ser bra ut efteråt och det är enklare emot nu. Fint läge fick han och jag tror på en god insats. Det blir barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”