jun
3
2019

Måndag och tisdagens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad måndag:

– 10 Reddington (lopp 1) är en fin häst och han har tränat bra. Det ska bli intressant att tävla med honom.

– 3 Mad Princess (lopp 2) har tränat positivt, men är lite opålitlig. Hon är mogen att börja tävla och det ska bli intressant att se.

– 7 Staro No Candy (lopp 2) är ett stressat sto som ligger på lite för mycket. Hon är överambitiös i många lägen, men det är bra fart i henne. Vi får se om hon klarar tävlingsnerverna. Det känns som hon har bra kapacitet.

– 6 Zeeland Kronos (V64-1) var lite stinglös i Halmstad senast, men träningen är positiv inför detta. Hon har inte fåt till det i år, men tränar bra. Läget är dock svårt och det viktiga är att hon går bra in i mål. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 8 Lexus Håleryd (V64-2) gjorde det bästa som han gjort i sitt liv hittills senast. Han var mer med i matchen då. Det är synd på läget, men vad man kan bedöma av senaste starten är hästen lite på gång. Det blir barfota fram, helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 2 Sobel Jasmine (V64-4) var blek senast i Margareta-loppet och vi har inte hittat några fel. Vi har bara tränat på efteråt och hon känns fin. Kort distans som att det kommer bli hennes bästa distans. Hon har bra förutsättningar idag och det det blir barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 1 Hitthebar (V64-5) har varit blek två gånger nu och det har visat sig att han inte varit ren i halsen. Nu har vi kollat halsen idag och den var helt ren. Han borde gå bra, men det är rätt bra hästar emot. Vi kör med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 9 Undigious Diamant (lopp 10) galopperade i första sväng i Kalmar senast, men gick strålande sen tycker jag. Han är väldigt bra för sin klass och det är bara galopp emot. Inga ändringar.

Jägersro tisdag:

– 7 Very Many Legs (lopp 4) går bra, men tyvärr drar läget ned chanserna då det är vingelrisk. Jag är nöjd med hästen och hon vinner lopp när som helst, men just här blir det nog svårt. Inga ändringar.

– 4 Pere Udo (lopp 5) kvalade på positivt sätt och känns bra efteråt. Jag tror han kommer gå bra direkt.

Vaggeryd tisdag:

– 2 Amazing Sensation (lopp 2) vann väldigt enkelt senast och har en lämplig uppgift, så jag kan inte annat än tro på henne. Inga ändringar.

– 5 Danz Of Hope (lopp 4) kämpar på och gör sitt bästa hela tiden, men får svårt att segerstrida ändå. En god placering får vi hoppas på. Inga ändringar.

– 9 Mellby Guard (lopp 6) har kommit lite snett på det två gånger, men nu har han ett vettigt läge i alla fall och är bättre än raden. Inga ändringar.

– 8 Magic Happens (lopp 9) har fått en paus och är rejält tränat. Känns fin och brukar gå bra efter vila. Inga ändringar.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”