jun
5
2019

Åby onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– 6 Amusement (V86-2) känns fin och jag tror hon kommer gå bra. Hon tillhör säkert de vassaste i loppet och det blir helstängt huvudlag, skor runt om och vanlig vagn som senast.

– 7 Vinci I.M. (V86-2) känns bara bra, men senast var hon lite seg. Jag tror hon är bättre än så och bör vara förbättrad nu då vi har lagt om träningen. Jag tror att hon är vassare än Amusement för dagen. Det blir öppet med murphy och rulle, vanlig vagn och skor runt om.

– 1 Com Tuff (V86-3) snubblade på sina egna knän senast och är lite trång i gången. Vi ska tejpa knäna idag för att hitta på något så han ska röra sig mer fritt. Han kändes annars bra barfota runt om senast, men vi ska köra med norskt huvudlag istället för helstängt. Fortsatt barfota runt om och vanlig vagn som senast.

– 2 Pastor Power (V86-5) var jag nöjd med i finalen senast. Jag körde nog bort tredjeplatsen när jag valde fel väg på upploppet. Han har utvecklats fint och allt ser bra ut, så jag tror han kommer gå bra. Jag kör gärna i ledningen och det blir barfota runt om, öppet med murphy och rulle samt jänkarvagn som senast. Han gick med urryckare senast, men jag ryckte aldrig dem.

– 6 True Devotion (V86-7) gick bra senast. Satt kvar i andra utvändigt och blev fast – det var säkert bara nyttigt för hästen. Jag tror hon kommer gå bra idag – allt tyder på det. Det blir norskt istället för öppet huvudlag. I övrigt blir det barfota runt om och vanlig vagn som senast.

– 15 Don’t Be Shy (V86-8) var grym i nederlaget senast och föll med flaggan i topp. Allt ser bra ut efteråt, men det blir svårt att runda alla idag. Är det någon som ska klara det så är det en häst i hennes kaliber. Det blir barfota runt om, öppet huvudlag och jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”