jun
6
2019

Torsdag, lördag och söndag!

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Kalmar torsdag:

– 5 Milady Grace (lopp 1) är ett fint sto och gick strålande i debuten. Jag är nöjd med henne efteråt, så hon kommer säkert gå bra idag. Allt tyder på det.

– 4 Springover (V64-1) har pausat och tränats upp efter Frankrike. Han känns bara bra, men en god placering är att hoppas på här. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och vanlig vagn i comebacken.

– 1 Global Venture (V64-2) är en fin häst som det bara har krånglat med. Nu är han kastrerad och renoverad inför detta. Han tränar strålande och jag hoppas att vi ska börja på en fin period nu. Det är en häst jag har förhoppningar på och han är väl förberedd. Öppet med murphy, skor runt om och vanlig vagn som senast.

– 7 Global Wireless (V64-3) har gått två fina lopp i år och verkar ha höjt kapaciteten efter halsoperationen. Allt känns bra inför detta och jag tror på en god insats. Det blir norskt huvudlag, vanlig vagn och barfota runt om som senast.

– 5 Hairos F.Boko (V64-6) var lite blek på Åby förra veckan och borde ha vunnit från ledningen. Förmodligen hade det gått för långt mellan starterna. Nu är det tätare och han har en bra uppgift på pappret. Norskt huvudlag, vanlig vagn och barfota fram som senast.

Halmstad lördag:

– Julia Af Solnäs (lopp 3) kändes fin i Tingsryd, men var med om två incidenter och galopperade. Det var länge sedan hon visade något i lopp, men vi får hoppas att det ska funka nu.

– M.T.Mighty Winner (lopp 3) går okej, men inte det där lilla extra i år. Han har inte riktigt gått hela vägen in i mål och det är utan att jag har någon förklaring. I det här sammanhanget ska han vara långt framme såklart – han går ju ned i motstånd.

– Get Ready On Tour (lopp 9) slog ihop från start förra veckan, men kändes bra för övrigt. Han är nog lite på gång. Han var blek någon start, men hade halsproblem då.

Östersund lördag:

– 9 Generaal Bianco (V75-6) känns riktigt fin för dagen och var ju faktiskt okörd i Sweden Cup senast. Nu ska det bli intressant att se hur långt han räcker mot de här. Får han ett fint lopp blir jag inte alls förvånad ifall han räcker. Det blir en murphy på vänster sida – i övrigt blir det jänkarvagn och barfota runt om som senast.

Bjerke söndag:

– 4 Ofelia O.E. (V75-3) krånglade till det innan bilen släppte fältet senast, men gick bra sedan tycker jag. Hon håller nog sin nyttiga form, men möter hingstar/valacker och då brukar det vara tuffare. Det blir norskt huvudlag och skor runt om som senast. Jänkarvagn som senast är inte bestämt än – det beror på hur vi får ihop logistiken då hon går i en XL-vagn.

– 6 Heart Of Steel (V75-6) håller sin fina stil i träningen och allt känns bara bra. Han har tagit två lämpliga spetssegrar och lär få annat mothugg den här gången. Hästen får bekänna färg här, men han är under utveckling och det blir norskt huvudlag, jänkarvagn och barfota runt om som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”