jun
12
2019

Startkommentarer onsdag-torsdag

Peter Untersteiner uttalar sig om sina starthästar. Intervjun är i vanlig ordning gjord i samarbete med Spelvärde.

Vaggeryd onsdag

2 Express Lime (lopp 2) har gjort två kanonlopp. Allt ser bra ut med hästen så jag kan inte göra annat än att tro på honom ikväll. Inga ändringar.

2 Joy Lane (V86-2) går bra varje gång numera, men hon ar inte det där lilla extra. Vi hoppas på en god placering. Inga ändringar.

3 Ottens Flamma (V86-2) blev jag lite besviken på senast. Jag hade förväntat mig bättre. Allt känns bra med hästen och ikväll blir det bike och urryckare.

7 Glamour Dancing (V86-3) drar vi också lite växlar på ikväll med bike och norskt huvudlag. Hon är inte startsnabb så det är vingelläge, men hon tränar fint och är bra för klassen.

8 Lexus Håleryd (V86-6) har ryckt upp sig och gjort två förbättrade lopp. Han känns på gång, men ikväll får vi ligga lågt med tanke på spåret. Det blir ett smyglopp och försöka få en god placering. Inga ändringar.

2 Adde S.H. (V86-7) galopperade snöpligt senast. Han är bra för klassen. Allt känns bra i träningen och vi har fått ett bra utgångsläge så jag kan inte göra annat än att tro på honom. Minuset är att han måste gå med framskor ikväll. Jag vet inte hur mycket skillnad det gör eftersom det var så länge sedan, det är lätta skor.

6 Silent Hill (V86-8) var förbättrad senast efter ett tävlingsuppehåll. Det var ett billigt lopp, men han vann i fin stil och visade sitt rätta jag efter att ha varit lite down innan uppehållet. Inga ändringar.

10 Randemar R.D. (V86-8) har gått bra på V75 utan att riktigt räcka till. På Solvalla senast blev det dödens över 2640 meter och det blev för tung. Hästen känns bra så jag tror att han kommer göra ett bra lopp. Inga ändringar

Åby torsdag

10 Mad Princess (lopp 2) blev det fel för i debuten då hon drogs sist. Jag tror att hon rätt bra så vi är revanchsugna och vill visa vad hon går för. Inga ändringar.

12 Leica Håleryd (V64-2) vann ett rätt så billig amatörlopp här hemma senast. Han kommer allt mer och känns inför detta, men från det här utgångsläget får vi ligga lågt. Inga ändringar.

2 Very Many Legs (V64-6) blir lite bättre för varje start Senast kämpade hon väl och vann sitt första lopp i livet, så det var positivt. Allt ser bra ut med henne och spåret är bra så hon kan mycket väl vara långt framme igen. Inga ändringar.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”