jun
27
2019

Startkommentarer fredag-lördag

Peter Untersteiner uttalar sig om sina starthästar i Eskilstuna. Som alltid är intervjun gjord tillsammans med Spelvärde.

 

Eskilstuna fredag

6 Roller Coaster Ås (V64-3) klappade igenom när han ledde ett Margareta-lopp i våras. Det visade sig att han hade fått näsblod. Han har vilat och det har läkt ut. Han känns stark och fin i träningen och jag tror på en god insats. Barfota fram, helstängt, vanlig vagn – inga ändringar.

1 Vinci I.M. (V64-6) gick ju bra senast på Solvalla. Hon fick ju inte sitta i fred i ledningen och fick stryk av en bra häst. Hon är startsnabb och har ett bra läge. Vi körde barfota runt om och bike senast. Nu blir det vanlig vagn eftersom det är voltstart.

9 Don’t Be Shy (V64-6) är ett fint sto. Hon har gjort tre bra lopp i år och allt ser bra ut inför det här. Jag tror att hon är bästa hästen av mina tre, men Vinci har ju bästa läget. Barfota och öppet huvudlag igen. Vanlig vagn nu.

15 Lucky Babe (V64-6) var fin på Axevalla. Senast kom hon i kläm och Erik sade att hon kändes fin så det loppet är bara att glömma. Barfota och norskt igen. Vanlig vagn nu.

 

Eskilstuna lördag

12 Look Håleryd (V75-2) gick strålande senast med några lopp i kroppen och jänkarvagn och barfota. Allting ser bra ut med honom, men spåret drar ner chansen mycket givetvis. Barfota, bike och helstängt igen.

3 Randemar R.D. (V75-5) gick strålande på Vaggeryd. Han gjorde ett av sina bästa lopp i karriären. Det nya den här gången är han kommer gå med jänkarvagn. Skor runt om och norskt huvudlag igen.

 

Vaggeryd lördag

10 Global Voyager (V65-4) var blek senast och det visade sig att han inte var riktigt frisk i halsen. Nu tränar har han helt okej. Bakspår över 1600 är aldrig lätt. Vi får göra det bästa av situationen. Inga ändringar.

7 Com tuff (V65-5) trodde vi skulle bli bättre av att tävla barfota, men han har fastnat i sina egna knän och galopperat två gånger i följd. Därmed återgår vi till skor runt om. Han är bra för sammanhanget. Han ska inte gå sådana här lopp egentligen, men vi har hamnat lite snett på det.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”