Dec
30
2011

Årets sista V75

Dags för årets sista travdag. Stallet selar ut tolv hästar och här kommer lite funderingar kring dessa. Vi börjar med V75.

Lopp 5, V75-1, nr 6 Hell of a Kemp, var positiv senast och gick hela vägen in i mål. Lite vingelläge då han är medel från start. Behöver smygresa för att komma till sin rätt. Plats.

Lopp 8, V75-4, nr 5 Fighter Gull, har gjort två mycket bra prestationer efter lång vila. Svårt med voltstart och spår 5, stor galopprisk, felfri långt framme. Nr 7 King, körs av Stefan Söderqvist, har gjort många bra lopp och klarar distansen. Är även han ovan vid voltstart med borde klara springspåret. Kändes ovanligt fin i sista träningen. Passupp!! Lopp 9, V75-5, nr 1 Calypso Blue Chip, var vi nöjda med vid vinsten senast. Siktat på detta loppet och från ett fint läge hoppas vi att hon är med i segerstriden. Ev barfota runt om för första gången. Nr 2 Fairlight, lite hetsig dam som kan få problem med spår två. Skall helst gå i ryggar och smygas med. Patrik Sjöberg kör , har kört henne mycket i träning. Nr 9 Mermaids Legacy, var sämre senast, har fått ett fint smygläge och kan spurta ner många till slut. Pengar i första hand, körs av sin skötare Joakim Sandkvist. Lopp 10, V75-6, nr 12 Stormy Pearl, Har inte startat på ett tag då hon var lite sliten och tunnande ur efter Tysklandsresan. Känns fin men är bortlottat från spår tolv. Norskt huvudlag för första gången! Lopp 11, V75-7, nr 11 Pure Vacation, även Pyret är bortlottad och är väl inte ute över önskedistans. Är nöjda med pengar då det är många bra hästar med.

Utanför V75 har vi fyra hästar till start. Lopp 1, nr 6 Max Bob, har tagit två fina segrar och är nog stallets bästa chans på lördag. Lopp 2, nr 7 Zatopek Boshoeve, gör så gott han kan  men från detta utgångsläget är vi nöjda med pengar. Lopp 3, nr 6 Sobel Goldie, väntar på första segern men möter tufft motstånd idag. Platschans. Lopp 4, nr 13 Orcas Bac, var lite seg senast men hade problem med halsen vilket han ofta får vid fuktigt väder. Får smyga med och vi är nöjda med en pengaplacering.

Vi från Stall Untersteiner vill passa på och önska alla GOTT NYTT ÅR, och hoppas på  fina framgångar på lördag och under 2012.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”