jul
1
2019

Måndag och tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Mantorp måndag:

– 2 Electric Rain (lopp 1) är ett fint sto tycker jag. Det ska bli intressant att tävla med henne och hur hon uppför sig. Jag tror på en god insats direkt.

– 5 Hodder (V64-3) känns väldigt fin inför det här loppet. Han är lite renoverad efter förra loppet då han inte var helt körbar. Han känns väldigt fin och nu plockar vi framskorna. Jag tror på toppchans! Vi fortsätter öppet huvudlag och vanlig vagn, men kör med en murphy på huvudlaget.

– 4 Magic Heart (V64-4) är lite trög av sig, men har fått en träningsperiod inför detta och känns helt okej. Det blir barfota runt om och jänkarvagn den här gången, vilket borde ge henne en kick. Hon var så fin i de första starterna, men var sedan lite down – nu har hon fått ett par månader i alla fall. Helstängt huvudlag fortsätter vi med.

– 7 Everton (V64-6) kämpar på. Han har det lite kämpligt i svängarna, men gör bra dagsverken hela tiden. Läget gör att det blir svårt att komma till, men vi provar. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

Solvalla tisdag: 

– 6 Stonewashd Diamant (V64-1) blev störd till galopp på Vincennes, men gick som hon skulle i övrigt. Hon känns bara bra inför detta och jag tror på en god insats. Det blir barfota runt om och helstängt huvudlag. Jänkarvagn istället för vanlig vagn.

Jägersro tisdag:

– 8 Kapten Kidd (lopp 3) har fått nytt träningsupplägg inför detta och känns helt okej. Det blir barfota runt om och öppet med murphy.

– 7 Stella Follo (lopp 4) var positiv i debuten och känns som hon har tagit det bra. Hon vinner lopp när som helst.

– 4 Shutupandscratchme (lopp 6) har varit väldigt seg och nu har vi lagt om lite rutiner på honom. Han känns uppåt i träningen, så jag hoppas han vänder trenden nu.

– 5 That’s Art (lopp 8) har också fått en träningsperiod. Känns fin i banjobb inför detta och jag hoppas och tror på en god insats.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”