jul
11
2019

Torsdag, fredag och lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Vaggeryd torsdag:

– 7 Nordmann (lopp 2) tycker jag är en fin häst som är väl förberedd och som det ska bli intressant att börja tävla med.

– 3 Superbott E.T. (lopp 5) kämpar på bra och gör fina dagsverken hela tiden. Han har inte haft det där lilla extra, men han tar en god placering.

– 3 Dreamgirl Hall (lopp 6) är ett väldigt fint sto som har svaga ben. Efter debuten är hon lite renoverad och hon känns bra i träningen nu. Jag tror på en god insats.

– 6 Global Venture (lopp 8) var underbar senast och så bra som han var trodde jag att han är. Men det har ju bara krånglat, så vi hoppas att livet har vänt för honom nu. Det flöt väldigt bra barfota fram också.

Axevalla fredag:

– 11 Express Lime (lopp 3) har gjort tre bra lopp och känns bara bra inför detta. Jag tror han kommer gå bra, men det är svårt läge.

– 8 Vinci I.M. (V64-1) kändes väldigt fin i Eskilstuna enligt Söderkvist, men tyvärr studsade hon i starten. Nu har hon mycket svårt utgångsläge och vi får göra det bästa av situationen. Det blir barfota runt om, murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan som senast. Jänkarvagn istället för vanlig vagn.

– 7 Global Wireless (V64-2) blev trött senast och det visade sig att hon hade slem i halsen. Det är borta nu och hon har känts bra i träningen, så vi provar igen. Läget gör att det blir komplicerat, men vi gör det bästa av situationen. Det blir barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 11 Don’t Be Shy (V64-3) galopperade senast i Eskilstuna och vi tror att hon hade lite muskelkramp för blodvärdena tydde på det. Nu känns hon bara fin inför detta och jag tror på en god insats. Även här har vi svårt läge, men givetvis hoppas vi på en finalplats. Det blir jänkarvagn istället vanlig vagn, men barfota runt om och norskt huvudlag som senast.

– 6 Zeeland Kronos (V64-4) gick helt okej i Stosprintern. Hon fick ju tredjespår och dödens och blev trött med all rätt. Jag tror hon är lite på gång och det blir barfota runt om, helstängt huvudlag med hål och jänkarvagn som senast.

– 2 Darah Bibo (V64-5) gick fint i Halmstad tycker jag. Hon fick stryk av en bättre häst bara, men kändes fräschare än någonsin. Vi får smyga med här och hon var den enda av våra som fick ett bra läge. Det blir jänkarvagn istället för vanlig vagn, men annars barfota bak och öppet huvudlag som senast.

– 9 Ottens Flamma (V64-5) fungerade i Åmål och är lite distansgynnad då hon är mer stark än snabb. Hon är på väg uppåt och det blir barfota fram och vanlig vagn som senast. Däremot kör vi med halvstängt huvudlag istället för norskt huvudlag så hon är med hela vägen.

– 10 Sobel Jasmine (V64-6) är en fin travare och är rätt startsnabb, så det är synd på läget. Vi får smyga med här och nu blir det norskt huvudlag istället för helstängt huvudlag sedan kör vi med urryckare för första gången. Barfota och jänkarvagn som senast. Vi smyger med och hoppas på en finalplats.

Årjäng lördag:

– 15 Amazing Sensation (lopp 5) gör det bra varje gång, men har gått upp i klass och nu får hon gå bakifrån. De fyra segrarna är tagna från ledningen. Jag tror hon går bra bakifrån också, men möter tuffare hästar nu. Hon gör det bra i alla fall.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”