jul
15
2019

Halmstad måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad måndag:

– 7 Red Mile Brodde (lopp 2) känns bara fin. Han har inte levt upp till träningsrundorna riktigt i lopp tycker jag, så idag ska vi köra med helstängt huvudlag. Vi har provat det i träningen och det fungerade bra. Jag hoppas det är kort tid kvar tills han vinner.

– 12 Amusement (lopp 6) känns också bra i träningen. Har fått en träningsperiod och borde gå bra direkt. Tyvärr spår tolv, det blir inte lätt, men träningsrundorna är positiva.

– 10 Magic Happens (lopp 7) gick helt okej på V75 senast. Det var i det loppet Pastor Power vann. Han gör bra dagsverken, men har inte utvecklats det sista steget. I ett sånt här vanlig vardagslopp kan han nog vara långt framme.

– 4 True Devotion (lopp 8) känns fin. Senaste loppet kan man glömma då det blev tredjespår till dödens och varva i 12-tempo. Hon blev trött av det såklart. Hon kan blixtra till när man minst anar det.

– 8 Miss Duffy (lopp 8) kändes fin i Stosprintern och känns bra efteråt. Tyvärr blev det spår åtta här, vilket gör det komplicerat, men hästen känns på gång.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”