jul
16
2019

Tisdag, onsdag och torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro tisdag:

– 8 High Roller Sox (lopp 1) har kvalat och varit väldigt strulig av sig. Stänkrädd och hingstig och så. Nu har vi kastrerat honom och jag tycker att det är en helt annan häst på bara tre veckor. Han har taggat ned och jag hoppas vi kan komma igång nu. Det känns som en fin häst.

– 8 Global Woodstock (V64-1) tränar också riktigt fint efter lite renovering. Spåret gör att det blir jobbigt, men jag tror att hästen kommer gå bra. Det blir barfota fram, helstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 5 Roller Coaster Ås (V64-2) känns bara bra och vann ju E3 Consolation i Eskilstuna utan att vara riktigt förberedd. Han borde vara bättre med det loppet i kroppen och han har tagit senaste loppet på bra sätt. Nu möter han några kanonhästar, men han känns fin i alla fall. Det blir jänkarvagn istället för vanlig vagn, men annars blir det barfota fram och helstängt huvudlag som senast.

– 2 M.T.Mighty Winner (V64-3) var lite seg senast tycker jag. Han gick okej, men inte det där lilla extra. Han känns fin i träningen i alla fall och har ett bra utgångsläge här. Han kan nog ta en god placering med lite klaff. Det blir barfota runt om, can’t see back på insidan och murphybländare på utsidan samt jänkarvagn som senast.

– 8 Silent Hill (V64-3) gick bra på Åmål och allt ser bra ut med honom. Utgångsläget gör att det blir jobbigt, men hästen är klart på gång – det har han visat på sistone. Det blir barfota runt om, murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt jänkarvagn som senast.

– 2 Justice Ås (V64-4) blev trött i Åmål. Jag körde lite offensivt där och han blev trött. Vi hittade inga fel, men hästen känns bara bra så han behövde nog loppet i kroppen. Jag ska köra lite snällt med honom är min tanke, så vi får igång honom igen. Det blir jänkarvagn istället för vanlig vagn, men annars barfota fram och helstängt huvudlag som senast.

– 4 Poet Broline (V64-4) tränar fint och var så fin i ett banjobb förra veckan. Han fick aldrig något lopp senast då han galopperade in i första sväng, men troligtvis var det på grund av den snäva svängen. Det var ett tag sedan han levererade i lopp, så jag hoppas han i första hand gör ett bra lopp. Det blir barfota runt om, murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt jänkarvagn som senast.

– 2 Ilona Håleryd (V64-5) var alldeles för het invändigt senast i ett långsamt lopp. Hon pullade bort mycket där så det loppet kan man glömma. Hon känns som hon ska i träningen och hon brukar gå bra lopp. Det blir barfota fram, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 8 Very Many Legs (V64-6) går bra varje gång och gör fina dagsverken hela tiden. Tyvärr har vi spår åtta här också, så det ser jobbigt ut. Hästen är i fin författning i alla fall och är jämn och säker. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 10 Stella Follo (lopp 9) kändes strålande senast. Hon vann ett billigt lopp, men gjorde det verkligen bra. Hästen utvecklas fint och jag är nöjd med henne.

Karlshamn onsdag:

– 9 That’s Art (lopp 4) gick helt okej senast. Han borde ha gått framåt med lopp i kroppen, så jag hoppas och tror på en god insats.

Karlshamn torsdag:

– 6 Shutupandschratchme (lopp 1) galopperade när jag styrde på senast och jag vet inte varför. Han känns normal i träningen efteråt och jag hoppas det ska klicka till i honom snart. Det har inte varit rätta trycket i honom, men får vi får tävla på och se vad som händer.

– 8 Chilli Lane (lopp 9) galopperade från start i comebacken senast. Känns bra i träningen, så vi får prova igen.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”