jan
3
2012

Sammanfattning av 2011

Det blev en bra avslutning för stallet i lördags då vi avverkade V75 på hemmaplan. Mycket betrodda Calypso Blue Chip vann en enkel spetsseger och fungerade fint på barfotabalans. Fighter Gull avslutade strålande efter stor startgalopp och blev trea. Bra i skymundan gick King, Mermaids Legacy och Pure Vacation medan Hell of a Kemp var godkänd och Stormy Pearl och Fairlight galopperade bort sig. Snöplig förlust blev det för Max Bob i lopp1, som slog på en upploppsgalopp i stridens hetta. Sobel Goldie trea i lopp 2 efter tufft resa, hon vinner snart.

Peter blev hyllad som Kusk-Champion och Joakim fick HP-s Guldklocka, som bästa lärling under året. Stallet har slagit nytt rekord under 2011 med 111 segrar och 9.676.151:- inkört. Stort tack till vår duktiga personal som lägger ner sin själ i hästarna och ser till att det dagliga arbetet fungerar och håller hästarna i fint skick. Vill även framhäva Lars Jeppson vår kiropraktor och mentor, Cathrine , Petri och Rhodin som skor hästarna. Utan bra foder kan aldrig hästarna prestera och Hästkraft och Hippo/Svenska Foder är våra samarbetspartners sedan många år. Det är många vi skall tacka, inte minst alla hästägare som satsar på oss. Utan Er hade vi inte haft något att tävla med.

Peter slog även rekord som kusk, spräckte 10 miljoners vallen och vann 123 lopp.

Nu är dock alla siffror på noll och det är bara att ta nya tag och se fram emot 2012. Det blir en utmaning för alla i stallet att försöka nå ett nytt rekord.

Vi vill tacka alla och önska en God Fortsättning på det Nya Året.

Peter & Marie

 

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”