aug
2
2019

Helgens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro lördag:

– Mellby Guard (lopp 7) känns fin och vi har lagt om träningen en del. Ett sånt här lopp borde han ju vinna, det måste jag säga. Det är ingen häst som ska hålla till i sådana här lopp egentligen.

Rättvik lördag:

– 3 Get Ready On Tour (V75-2) har hittat två nya växlar med barfota runt om igen och det blir det igen. Det skulle vara intressant att se honom i ledningen och hur långt han räcker. Kort distans borde han vara gynnad av. Barfota runt om och helstängt huvudlag som senast. Jänkarvagn istället för vanlig vagn.

Halmstad lördag:

– Victorious Wine (lopp 1) har tränat fint och det är en väldigt stor treåring som behövt tid. Jag är nöjd med honom och han känns mogen att debutera. Han är väl förberedd.

– Red Mile Brodde (lopp 6) gick bra senast, men blev för het och det var bra gjort att han kunde hålla. Nu blir det norskt huvudlag istället för helstängt, då han blev för vass med det helstängda.

– Strangerinthenight (lopp 6) är ett fint treårigt sto som har lite säregen stil, men gör fina prestationer hela tiden. Allt ser bra ut i träningen.

– Superbopp E.T. (lopp 6) kämpar på bra och lyfter sig hela tiden. Vi får ändå vara nöjda med en god placering här.

Vaggeryd söndag:

– Korpral Zon (lopp 1) har också tränat klart godkänt. Det är lite nerver i honom, men han är väl förberedd. Klarar han spåret och går iväg så kommer han hävda sig bra här.

– Runaround Sue (lopp 2) har lite problem då hon går i passgång från start – därför har vi valt ett autostartslopp. Står hårt inne, men är väl förberedd och borde göra ett bra lopp.

– Global Wireless (lopp 5) har varit ute i Stochampionatsloppen utan att räcka till, men går säkert ned i klass här. Hon har gått helt okej och borde vara långt framme i ett vanligt lopp.

– Hairos F.Boko (lopp 6) känns som han ska i träningen. Det var en snöplig galopp senast utan att vi vet varför, men nu ska han gå bakifrån och han har mest gått i ledningen. Han gör bra dagsverken när han går felfritt och egentligen är han inte osäker.

Charlottenlund söndag:

– Diamondwind (lopp 7) har vi haft problem att få igång i år. Hästen har haft allergiproblem. Nu var han klart godkänt i ett banjobb i veckan, så nu gäller det. Vi hade problem ifjol också, men då vände det framåt hösten. Det är osäkert var vi har honom, men han känns uppåt i träningen.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”