aug
8
2019

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– 1 Amusment (V64-1) krokade ihop senast och tappade 50 meter på sista långsidan, så det loppet kan man glömma. Jag tycker hon känns fin, så jag hoppas och tror på en god insats. Kan inte hålla ledningen från innerspåret och vi fortsätter med helstängt och vanlig vagn, men nu blir det barfota fram istället för skor runt om.

– 2 Queen Neo (V64-1) var positiv i comebacken i ett ryckigt kört lopp. Hon var trött till slut, men kämpade väldigt bra. Normalt går hon framåt med det loppet i sig och det blir fortsatt öppet huvudlag, vanlig vagn och skor runt om.

– 3 Juicy Gossip (V64-1) sköter sig varje gång och hoppas hon gör det nu också för då ska vi prova norska Stoderbyt. Jag är nöjd med hästen och det blir öppet med murphy, vanlig vagn och skor runt om som senast.

– 6 Utah Broline (V64-2) klarade inte femtespåret senast och blev så rädd när springspåren kom. Han kändes riktigt fin efter galoppen och jag tror han är på gång. Han är klart gynnad av autostart och det blir öppet huvudlag, vanlig vagn och skor runt om som senast.

– 10 High Roller Sox (V64-2) var positiv i debuten då han fick gå en rejäl repa mitt i loppet. Jag uppskattar att vi körde 08-fart i andra svängen och har nog aldrig kört så fort av en debutant. Jag är väldigt nöjd med min häst, men på pappret ser det ut som att han möter tuffa hästar. Det blir can’t see back, vanlig vagn och skor runt om.

– 6 Darah Bibo (V64-3) är en härlig kämpe som haft det jobbigt med fräschören, men biter ihop och kämpar mycket väl. Idag ska hon få en jänkarvagn på sig, men i övrigt blir det öppet huvudlag och barfota bak som senast.

– 9 Nordmann (V64-4) har gått två godkända lopp, men inte gått riktigt in i mål. Jag ser i statistiken att han har tre segrar och tio andraplatser och det är nog ingen tillfällighet. Idag ska han få jänkarvagnen på sig, men i övrigt blir det öppet med murphy och barfota fram som senast.

– 8 Look Håleryd (V64-5) var blek i Halmstad, men det visade sig att han hade problem med halsen. Det är utläkt nu och nu ska han gå med bakspår. Helstängt huvudlag som senast och fortsatt vanlig vagn.

– 7 Everton (V64-6) känns som han ska, men senaste loppet kan man glömma då vi kom helt omöjligt på det. Vi har spår långt ut idag också och kommer vi bara till så hävdar han sig väl i klassen. Det blir norskt huvudlag, jänkarvagn och barfota runt om.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”