aug
9
2019

Åby lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby lördag:

– Amazing Sensation (lopp 3) tappade stilen i Årjäng och har blivit renoverad efteråt. Kändes fin i ett banjobb i måndags. Jag tror på en god insats.

– Love Håleryd (lopp 4) var väldigt positiv efter träningsperiod och nytt träningsupplägg senast. Jag var lite imponerad av honom och han känns bara fin inför detta, så jag tror på en god insats igen.

– M.T.Nordic Spirit (lopp 4) var positiv senast. Vann ett billigt lopp, men gjorde det bra. Spåret gör att det blir jobbigt den här gången, men han känns bra i träningen.

– 8 Pastor Power (V75-1) känns bara bra och det är spåret som gör att det ser jobbigt ut. Sedan är det väldigt bra motstånd också, så den här gången ser det jobbigt ut för honom. Jänkarvagn istället för vanlig vagn, men barfota runt om och öppet med murphy som senast.

– 2 Silent Hill (V75-4) var positiv senast då han gick hela vägen in i mål. Det är lite si och så med det ibland, men jag var nöjd senast och han har varit pigg och fin i träningen efteråt. Jag tror han kommer gå ett bra lopp igen. Det blir barfota runt om, öppet huvudlag med murphy och rulle samt jänkarvagn.

– Justice Ås (lopp 10) rumplade till senast i tempominskningen och det var nog ett olycksfall i arbetet. Han känns som han ska hemma och har ett bra läge. Jag tror han kan ta en god placering här.

– Reddington (lopp 12) har bara blivit bättre och bättre för varje lopp. Han var lite småläcker i Kalmar och det ser lovande ut, men han möter ruggigt fina hästar här. Jag tror han kommer gå bra, men motståndet är tufft.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”