aug
13
2019

Jägersro tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro tisdag:

– Global Annuity (lopp 2) vann debuten, men var lite knackig faktiskt så han är renoverad efteråt. Han har fått en träningsperiod och jag tror han kommer gå bra.

– Xet Diablo (lopp 2) skötte sig perfekt i debuten och jag är lite orolig för fjärdespåret då han kan vara lite skuttig från start. Han visade att det finns en hel del i honom. Bara han går felfritt så är han nog långt framme.

– 4 Magic Happens (V64-1) går jämna och fina lopp nu. Jag är nöjd med honom och han kan nog ta en god placering här också. Det blir norskt huvudlag, jänkarvagn och barfota fram som senast.

– 2 Very Many Legs (V64-3) var väldigt fin senast i Kalmar och satt ju fast med vinstkrafter som obrukad i mål. Hon har verkligen fin form nu och vi fortsätter med norskt huvudlag, jänkarvagn och barfota runt om som senast.

– 6 Magic Heart (V64-4) är väldigt trög av sig. Hon har dålig fighting spirit, men formen är nog helt okej. Det är viljan det hänger på gällande den här hästen. Det blir barfota runt om istället för barfota fram. Jänkarvagn (likt näst senast) istället för vanlig vagn. Helstängt huvudlag blir det fortsatt.

– 2 Townshend Broline (V64-5) gick helt okej senast under Hugo Åbergs-kvällen från spår tolv. Nu har han bra förutsättningar, så jag hoppas på en god insats. Det är några bra emot såg jag, men han känns som han ska. Helstängt huvudlag, barfota runt om och jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”