jan
3
2012

Jägerso idag

Stallet har fyra hästar till start på Jägersro ikväll.  Lopp 3, nr 5 Amber Diablo, gjorde comeback senast efter halsoperation och gjorde ett bra lopp i skymundan. I ett något ojämt lopp hoppas vi på en plats. Lopp 5, nr 8 Flashmans Jenka, var strålande senast då hon vann från dödens. Ikväll har hon ett lurigt utgångsläge och ny distans. Löser det sig hoppas vi att hon är med och gör upp om segern. Lopp 6, nr 10 Elit Håleryd, gör fina lopp och verkar må bra. Tror det är ett bra utgångsläge då han ej är så startsnabb. Borde räknas tidigt. Lopp 10, nr 1 Ed Hill, har vi inte haft så länge i träning och är svårbedömd. Får smyga med och hoppas på en bra pengaplacering.

In på träningslistan har Victoria Lime e Pearsall Hanover kommit.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”