sep
2
2019

Mantorp måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Mantorp måndag:

– 2 Korpral Zon (lopp 2) är lite osäker av sig och jag är orolig för andraspåret. Går han iväg är han en duglig ”nollehäst”.

– 2 Global Woodstock (V64-1) har varit positiv i två starter nu och allt känns bra med honom. Jag hoppas och tror på en god insats igen. Det blir skor runt om, halvstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 5 Global Agreement (V64-2) har stått över ett par månader sedan debutvinsten då han hade lite småskavanker. Han känns bra nu och jag tror på en god insats. Det blir barfota bak istället för skor runt om, men annars blir det öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 15 Global Wellness (V64-4) har fått korsförlamning och får stanna hemma.

– 9 Hodder (V64-6) känns fin i träningen, men är opålitlig av sig har det visat sig. Man vågar inte lita på honom, men han har kapacitet att vinna i sin klass om han har en bra dag. Det blir skor runt om, öppet huvudlag med murphybländare på insidan och vanlig vagn som senast.

– 3 Com Tuff (lopp 10) var positiv senast och det var det bästa på länge. Har han tagit det loppet bra så går han säkert lite framåt.

– 6 Love Håleryd (lopp 11) var väldigt positiv i kvalet till Derbyt senast. Det var barfota och jänkarvagn och han gick bra i skymundan. Nu möter han ”vanliga” hästar och är han lika bra den här gången har han säkert god chans.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”