sep
4
2019

V86 onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla onsdag:

– 4 Stonewashd Diamant (V86-8) gick strålande senast tycker jag – hon fick ju ett tufft mellanvarv i ett långlopp. Däremot har hon Inte vunnit i år, men det borde vara en kort tidsfråga. Det blir helstängt huvudlag, barfota runt om och jänkarvagn.

Åby onsdag:

– 4 Victorius Wine (lopp 1) gick klart godkänt i andra starten tycker jag. Lite stor och tung häst som säkert behöver lopp i sig för att utvecklas. Det var positivt senast i alla fall.

– 7 Almond Paste (lopp 3) var också förbättrad senast. Hon var lite trött sista biten, men fick gå en lång speed. Hon har varit seg, men var förbättrad senast i alla fall.

– 1 Superbopp E.T. (V86-3) kämpar på bra och gör bra dagsverken. Det är en häst man får smyga med och försöka ta goda placeringar med. Han räcker inte mot de bästa, men gör bra i från sig. Det blir barfota runt om, öppet huvudlag med murphybländare på insidan och vanlig vagn som senast.

– 1 Amusement (V86-5) går helt okej, men är inte så startsnabb så hon kan inte utnyttja läget. Även hon gör bra dagsverken och som senast blir det barfota fram, helstängt huvudlag och vanlig vagn.

– 8 Queen Neo (V86-5) blev fast i Örebro senast. Hon kändes bra och känns bara bra efteråt, så jag tror hon kommer göra ett fint lopp igen. Hon kommer vinna lopp när som helst igen. Det blir skor runt om, norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 5 Magic Heart (V86-7) är väldigt trög av sig, men gick bra sista 100 senast. Hon gör så där många gånger – att hon är trög under loppet, men går bra sista biten. Jag hoppas lite täta starter kan få upp henne i varv. Det blir blinkers och jänkarvagn som senast. Däremot blir det bara barfota fram.

– 11 Ottens Flamma (V86-7) var positiv i derbykvalen senast. Det var en väldigt fin avslutning. Hon travade bra och var med i matchen, så det känns som att hon är på rätt väg – allt tyder på det. Som senast blir det barfota fram, norskt huvudlag och jänkarvagn.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”