sep
5
2019

Halmstad torsdag och Åby lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad torsdag:

– Mellby Guard (lopp 2) har gått två bra lopp nu och känns fin. I det här sammanhanget tror jag han har bra möjligheter att segerstrida. Inga ändringar.

– Mily (lopp 4) har vi haft problem med att få igång i år, men nu tränar hon riktigt fint. Jag hoppas hon löper upp till det. Jag tror inte hon vinner för det är tufft lopp och dåligt spår, men det viktiga är att hon fungerar och att vi får igång henne.

– Lexington Zon (lopp 6) har tränat riktigt fint och jag hoppas han löper upp till det. Isåfall är han en bra ”nollehäst”.

– Bunny Follo (lopp 7) blev det tredjespår till dödens senast och hon höll anständigt tycker jag. Det viktiga är att hon går felfritt och fungerar, men utgångsläget är svårt.

– Keegan Trot (lopp 8) är en fin häst som haft problem med fräschören, men nu känns det riktigt bra. Jag hoppas verkligen att vi får igång honom nu, för det känns verkligen bra i träningen.

Åby lördag:

– Poesi Kloster (lopp 2) går bra och jag tror hon vinner lopp när som helst. Hon fick bra utgångsläge nu och kan mycket väl vinna detta.

– Leica Håleryd (lopp 8) skyggade till från start och kom ur balans senast. Johan sa att han kändes riktigt fin och han har nog smygform. Han slår dock inte Veijos häst här. Han känns fin och har ett bra läge.

– M.T.Nordic Spirit (lopp 9) är en nyttig häst som inte räckte i Derbykvalen senast. Han hängde på bra och i ett sånt här sammanhang tillhör han A-hästarna.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”