sep
10
2019

Solvalla tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla tisdag:

– 5 Takeachance Diablo (lopp 3) har varit en problemhäst, men var positiv i debuten. Det var ett billigt lopp, men vann på ett fint sätt och känns bra efteråt.

– 3 Global Annuity (V64-3) var positiv senast och föll med flaggan i topp tycker jag – han rekordsänkte rejält. Hästen utvecklas fint och vi ska prova bilen innan tävlingarna – han är dock förnuftig så jag tror det ska gå bra. Det blir ingen murphy idag eftersom han bröt åt ”fel håll” senast. Annars blir det skor runt om och vanlig vagn som senast.

– 11 Electric Rain (V64-4) har gått flera bra lopp. Hon är lite trög av sig, det var hon senast också. Men nu blir det barfota runt om för första gången och jag hoppas på effekt. Det blir även helstängt huvudlag istället för can’t see back. Nu när jag gör de här ändringarna så får jag nog ge henne chansen här. Det blir fortsatt vanlig vagn.

– 3 Global Upper Style (V64-5) var positiv senast. Gick då utanpå Cash Crowe och var väldigt bra. Hon är tillbaka i gott slag tycker jag. Det var positivt senast och det var härligt att känna att hon var tillbaka. Jag kommer ladda vad som går och jag hoppas få rygg ledaren, men det blir nog svårt att vinna. Det blir barfota runt om, öppet huvudlag med murphybländare på insidan och jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”