sep
11
2019

Onsdag och torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla onsdag:

– 3 Lucky Babe (V86-6) var positiv senast och går bra för det mesta, men har inte vunit på sistone och det blir nog svårt den här gången också. En god placering hoppas vi på. Det blir jänkarvagn istället för vanlig vagn, men annars barfota runt om och norskt huvudlag som senast.

Jägersro onsdag:

– 3 Korpral Zon (lopp 2) är hopplös i voltstart har det visat sig, men nu är det bilstart och då provar vi. Han får smyga med och kan nog gå en 16-tid.

– 5 Dreamgirl Hall (lopp 2) har tränat bra, men har inte fungerat i lopp. Har varit spänd från start, så det ska bli intressant att se hur hon kvalar bilen – det borde gå bra då hon gått två kvallopp i Amerika. Hon borde kunna prestera här, men man litar inte på henne.

– 6 Carmencita (lopp 3) krånglade till det i vändningen senast när Ingves körde, men han tyckte hon kändes bara bra annars. Det gäller att få iväg henne felfritt, då är hon bra för klassen.

– 1 Laurenti (lopp 5) är en svår häst, men senast var hon helt okej och Erik var nöjd med henne. Hon gick bra över linjen och vi hoppas på felfritt – då kan hon nog ta en god placering i detta skrala gäng.

– 1 Get Ready On Tour (V86-3) går verkligen bra nu och gick bra senast också i V75-loppet. Thaiga Woodland blir inte lätt att slå, men han allting tyder på att han ska gå bra igen. Det blir barfota runt om, halvstängt huvudlag och jänkarvagn.

– 6 True Devotion (V86-5) gick okej senast, men jag hoppades på att hon skulle skjuta till lite bättre vid fritt. Idag ska hon gå med norskt huvudlag, vilket är enda ändringen och allting ser bra ut med henne i övrigt. Det blir barfota runt om och vanlig vagn som senast.

– 4 Ilona Håleryd (V86-7) gick klart godkänt senast på Åby och med en fin löpning kan hon ta en god placering här. Hon behöver rygglopp för att komma till sin rätt – det blir vanlig vagn istället för jänkarvagn, men barfota fram och norskt huvudlag som senast.

– 5 Julia Af Solnäs (V86-7) blev het senast utanpå ledaren senast och sedan blev hon trött sista biten. Hon kan vara lite överambitiös ibland, men vid segrarna var hon fin. Om hon har en bra dag så är hon absolut bra för klassen och det blir fortsatt skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 8 Magic Happens (V86-7) kan man glömma senaste loppet på. Han blev hängande och fick backa sig sist, men hängde på bra. Han har god form, men svårt läge här och vi får göra det bästa av situationen. Det blir barfota fram, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

Åby torsdag:

– 6 Beluga West (lopp 6) är ett nyförvärv som vi har tränat två-tre månader. Har tränat riktigt fint, så det ska bli intressant att tävla med henne. Jag tror på henne.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”