sep
16
2019

Måndag lunch

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– Eldorado Mearas (lopp 1) känns fin och gick bra senast, men kräver ett smyglopp. Då kan han ta en god placering.

– Townshend Broline (lopp 1) var vi nöjda med senast, gick bra i skymundan tycker jag. Går ned lite i motstånd nu. Med klaff är han med och gör upp om det.

– Je T’Aime Lucky (lopp 4) hävdar sig bra i klassen om hon får rätt smyglopp och får spara sin speed. Jag hoppas det klaffar, då kan hon ta en god placering.

 – Zeeland Kronos (lopp 4) går helt okej, men har lite problem med motivationen. Nu ska vi lägga på blinkers-mask, så får vi se om hon piggnar till. Har hon en bra dag är hon absolut med och gör upp om det.

– Rosie Access (lopp 6) gick helt okej i debuten. Normalt ska hon ha gått framåt lite av det.

– Explosive Rain (lopp 7) var vi nöjda med i debuten då hon fick ett fint jobb och avgjorde på bra sätt. Allt ser bra ut och vi ska testa bilen innan tävlingarna.

– Pere Ubu (lopp 8) går bra varje gång. Senast blev det lite för tufft på V75. Det blev för hårt tempo sista 1200 så han blev trött. Nu går han ned i motstånd och normalt så segerstrider han.

– Joy Lane (lopp 9) har fått en rejäl träningsperiod och har varit okej i träningen, men hon har svårt att hålla ihop aktionen. Nu ska vi plocka av alla skorna, så får vi se om det blir en kick av det.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”