sep
17
2019

Solvalla tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla tisdag:

– 12 Milady Grace (lopp 1) känns fin och ska gå barfota runt om idag, så vi gör något nytt. Tyvärr är läget dåligt, men vi får göra det bästa av situationen. Det finns mycket i hästen och det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 3 Briljant Sensation (lopp 3) känns också fin och ska gå barfota fram idag. Vi får smyga med så får vi se hur långt det räcker. Det blir jänkarvagn istället vanlig vagn, men öppet huvudlag med murphybländare på insidan som senast.

– 1 Electric Rain (V64-2) känns också bra, men kom helt snett på det senast. Gick i mål med krafter kvar i alla fall. Nu blir det bara barfota fram, men däremot jänkarvagn. Vi får hoppas på flyt och så får vi se hur länge vi hänger med dem – hästen är på gång i alla fall. Helstängt huvudlag fortsätter vi med.

– 5 Strangerinthenight (V64-4) har fått en träningsperiod inför detta och känns bra. Hon går barfota bak istället för skor runt om, men i övrigt blir det öppet huvudlag med can’t see back på insidan och vanlig vagn som senast. Det är svårbedömt vad hon kan göra, men hon har i alla fall visat att hon är riktigt bra emellanåt.

– 3 Reddington (V64-5) ska gå barfota bak och helstängt huvudlag istället för skor runt om och can’t see back . Däremot vanlig vagn som senast. Han känns fin inför detta och vi får hoppas att han hittar en liten kick till med de nya ändringarna.

– 8 Mad Princess (lopp 12) känns också bra och har fått en träningsperiod. Fin i ett banjobb förra veckan, men tyvärr spår åtta och vi får göra det bästa av situationen. Det blir skor runt om, öppet huvudlag och jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”