jan
5
2012

Åby idag

Segernollan spräcktes vid första tävlingstillfället iår. Skönt, då slipper man fundera på det. Hästarna gick helt godkänt på Jägersro i tisdags. Seger för Elit Håleryd, andraplatser för Amber Diablo och Flashmans Jenka och ett tredjepris till Ed Hill.

Idag är det Åby som gäller och vi lastar tre hästar från stallet.

Lopp 3, nr 8 Huge Star, felade omotiverat senast. Har ingen rolig programrad men har ändå lite smygform. Tråkigt utgångsläge men lite ojämt motstånd gör att vi hoppas på en plats. Lopp 10, nr 4 Taipan Diablo, var jätteduktig senast, idag är det dock voltstart och vi sätter på ett norskt huvudlag för att han skall bli mindre peppad från start. Skulle han trampa iväg felfritt är han i segerstriden. Lopp 11, nr 7 Enter, pullade bort krafterna senast och blev trött. Idag ändrar vi till öppet huvudlag och förhoppningsvis håller han sig lugn då. Outsider.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”