sep
18
2019

Onsdagens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla onsdag:

– 11 Miss Duffy (V86-6) var Erik nöjd med senast, men hon fick aldrig fritt. Han tyckte i alla fall att det kändes som hästen är i bra form. Dåligt läge nu, men hästen har nog lite smygform. Det blir barfota fram, murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan som senast, men vanlig vagn istället jänkarvagn.

Jägersro onsdag:

– 6 Power Vacation (lopp 1) har tränat bra och har tränat för att göra ett bra debutlopp direkt. Hon är mycket bra förberedd.

– 8 Donna Vixi (lopp 1) är också väl förberedd. Det är två fina ston vi debuterar med.

– 2 Juicy Gossip (lopp 3) hamnade i dödens och räckte inte till senast. Nu provar vi igen och nu fick vi bra läge. Kan mycket väl vara långt framme.

– 8 Global Venture (lopp 5) hoppade över skugga och galopperade på Charlottenlund och galopperade. Det var mycket förargligt då han kändes så fin annars. Jag är mycket revanschsugen och det är en bra häst för klassen.

– 9 Mellby Guard (lopp 5) var positiv i Halmstad då han gick i dödens och kämpade ned dem. Han har nyttig form.

– 5 That’s Art (V86-1) var seg i Derbykvalet, men det visade sig att han hade slem i halsen. Han har fått vila och känns bra inför detta och det är en klart duglig häst för klassen. Det blir barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 5 Global Woodstock (V86-3) fick gå i spåren senast när det gick som fortast och räckte inte då. Han har nyttig form för dagen annars och jag tror att han är på gång. Jag hoppas och tror på en god insats. Det blir skor runt om, halvstängt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 6 Velegance (V86-5) har fått en träningsperiod och känns riktigt fin. Jag hoppas att hon löper upp till det hon tränar, då är hon ett bra sto för klassen. Det blir barfota runt om, murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan som senast. Vanlig vagn istället för jänkarvagn.

– 10 Vinci I.M. (V86-5) var lite blek i Derbykvalet och jag vet inte riktigt varför, men allt ser bra ut nu så vi tar nya tag. Det blir barfota runt om istället för barfota fram, men annars blir det murphybländare på insidan och can’t see back på utsidan samt jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”