sep
19
2019

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– Leica Håleryd (lopp 3) var väldigt positiv senast och allting ser bra ut med honom. Han ska gå med norskt huvudlag istället för helstängt, då han var lite väl laddad senast.

– Princess Kloster (lopp 4) har gått bra varje gång och allt ser bra ut. Det är ett svårt läge idag, men vi får göra det bästa av situationen. Hästen utvecklas hela tiden.

– Stella Follo (lopp 4) går bra varje gång tycker jag. Det var en pigg spurt senast efter sen lucka och jag tror hon kommer gå bra idag igen.

– Bunny Follo (lopp 5) är osäker av sig och hon var rätt stark av sig senast, men hoppade 300 kvar. Troligtvis slog hon sig på ett skenben, så vi ska köra med senskydd idag.

– Everton (lopp 6) ser allting bra ut med. Han har gjort två fina lopp på sistone, men nu har han inte haft några passande lopp på sistone. Allt har varit bra i träningen och jag tror på en god insats. Förhoppningsvis kan vi ta ledningen här.

– Hodder (lopp 8) är en kämpe, men han dras med en del problem. Man vet inte från dag till dag var man har honom. Det beror på hur fräsch han är för dagen. Han har bra kapacitet för klassen annars.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”